Makeup

Profesionalno šminkanje je savršeno rješenje za one koji žele istaknuti svoju prirodnu ljepotu ili postići poseban izgled za važne događaje.
Bilo da se radi o dnevnoj, večernjoj ili svečanoj šminki, naši iskusni vizažisti koriste vrhunske proizvode kako bi vaš izgled bio postojan i besprijekoran.
Prilagođavamo stil šminke vašem licu, tipu kože i željenom efektu, stvarajući individualni look koji će vam pružiti dodatno samopouzdanje.

Profesionalno šminkanje je savršeno rješenje za one koji žele istaknuti svoju prirodnu ljepotu ili postići poseban izgled za važne događaje. Bilo da se radi o dnevnoj, večernjoj ili svečanoj šminki, naši iskusni vizažisti koriste vrhunske proizvode kako bi vaš izgled bio postojan i besprijekoran. Prilagođavamo stil šminke vašem licu, tipu kože i željenom efektu, stvarajući individualni look koji će vam pružiti dodatno samopouzdanje. Dobrobiti: Isticanje prirodnih crta lica i postizanje skladnog izgleda. Prikrivanje nepravilnosti i ujednačavanje tena. Trajnost šminke kroz cijeli dan ili noć, bez potrebe za čestim popravljanjem. Prilagođeno različitim prigodama, od svakodnevnog do svečanog izgleda. Povećanje samopouzdanja i osjećaja ugode u vlastitoj koži.

Dobrobiti:

  • Isticanje prirodnih crta lica i postizanje skladnog izgleda.
  • Prikrivanje nepravilnosti i ujednačavanje tena.
  • Trajnost šminke kroz cijeli dan ili noć, bez potrebe za čestim popravljanjem.
  • Prilagođeno različitim prigodama, od svakodnevnog do svečanog izgleda.
  • Povećanje samopouzdanja i osjećaja ugode u vlastitoj koži.